• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою
#

Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою

Час приготування: 8-12 год. | Кількість порцій: 4-10

  • #
  • #

Ви самі можете приготувати цукерки, які нічим не поступатимуться магазинним! Викладач французької кулінарної школи і бренд-шеф кількох ресторанів Максим Гуменюк підкаже, які тонкощі необхідно дотримуватися, щоб цукерки ручної роботи стали справжнім шедевром! А також сьогодні в гостях мама трьох дітей Ольга Стогнушенко, яка колись уже пробувала авторські цукерки Максима і тепер мріє дізнатися секрет їх приготування.

Дізнатися секрет приготування цукерок нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B .


Готуємо цукерки в домашніх умовах:

1. Темперований білим шоколадом нанести малюнок на форми (можна використовувати гладку форму для льоду). Надлишки прибрати шпателем.

Темперування шоколаду містить в собі його розігрів до рідкого стану, охолодження і потім знову невеликий підігрів.

2. Темперований чорним шоколадом залити корпус цукерок.

3. Для начинки нагріти вершки з цедрою апельсина, корицею і глюкозою. Вилити молочний та чорний шоколад, перемішати до однорідної консистенції і остудити до 30° С.

4. Начинку залити в підготовлені форми і дати вистоятися 8-12 годин в холодильнику.

5. Закрити форми темперований чорним шоколадом. Залишити остигати.

6. Вийняти цукерки з форми простим перевертанням.

 

Смачного!

Рецепти від Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• молочний шоколад – 200 г

• чорний шоколад (64% или 72%) – 140 г

• вершки (33-35% жиру) – 130 г

• глюкоза – 16 мл

• апельсин – 1 шт.

• кориця – 2 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Консервація на зиму з ревеню
    Приготовить
    Консервація на зиму з ревеню

    Готовит: Все буде добре

  • Бичачий хвіст у вині з грибами та цибулею
    Приготовить
    Бичачий хвіст у вині з грибами та цибулею

    Готовит: Все буде добре

  • Десерт в глазурі «Love is»
    Приготовить
    Десерт в глазурі «Love is»

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.