• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Морозиво ягідне з кисломолочних продуктів
#

Морозиво ягідне з кисломолочних продуктів

Час приготування: 2 год. 30 хв. | Кількість порцій: 6-8

  • #
  • #

Ваші діти не п'ють ні ряжанку, ні кефір? Тоді приготуйте з них морозиво, від якого не відмовиться жодна дитина! Сьогодні Марина Шевченко, використовуючи на кухні сучасну варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B, розкриє рецепт морозива з кисломолочних продуктів, а вчиться його готувати разом з вами, будуть дбайливі батьки.


Приступаємо до приготування молочного морозива:

1. Желатин замочити в невеликій кількості води. Після набухання розтопити і дати охолонути.

2. З'єднати кефір, сметану, цукор, ванільний цукор і збивати міксером 5 хвилин.

3. Сир перетерти.

4. До желатину додати перетертий сир і частину збитої маси. Перемішати.

5. Влити в молочну масу (з'єднати всю масу з желатином) желатин і продовжити збивати ще 5 хвилин.

6. Розлити масу у формочки і відправити в морозилку на 2-3 години.

7. Готовий десерт дістати з форм, прикрасити горіхами і тертим шоколадом.

 

Готуємо ягідне морозиво:

1. Желатин замочить в небольшом колличестве воды. После набухания растопить и дать остыть.

2. Ягоди подрібнити до консистенції пюре.

3. З'єднати кефір, сметану, мед, ванільний цукор і полуничне пюре.

4. Збивати міксером 5 хвилин.

5. Додати до желатину невелику кількість маси, перемішати.

6. Додати в молочну (основу) масу желатин і продовжувати збивати ще 5 хвилин.

7. Розлити масу у формочки і відправити в морозилку на 2-3 години.

8. Готовий десерт дістати з форм, прикрасити ягодами.

 

Смачного!

варильні поверхні Україна

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для кисломолочного морозива:

• кефір – 0,5 л

• сметана нежирна – 2 ст.л.

• цукор – 1/2 стакани

• желатин – 1 ст.л.

• сир кисломолочний – 100 г

• ванільний цукор– 5 г

• горіхи, шоколад  – для прикрашання


Для ягідного морозива:

• кефір – 300 мл

• сметана нежирна – 2 ст.л.

• мед – 2 ст.л.

• желатин – 1 ст.л.

• ванільний цукор – 5 г

• ягоди – 150 г (полуниця або смородина) 

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Десерт в глазурі «Love is»
    Приготовить
    Десерт в глазурі «Love is»

    Готовит: Все буде добре

  • Морозиво з зеленим чаєм і цибулею
    Приготовить
    Морозиво з зеленим чаєм і цибулею

    Готовит: Все буде добре

  • Рецепт морозива з каші
    Приготовить
    Рецепт морозива з каші

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.