# Вишнево-огірковий суп Чріантелі по-грузинськи

Час приготування: 1 год. 20 хв. | Кількість порцій: 4-8

Чим спекотніше дні, тим більше хочеться з'їсти чогось простого і охолоджуючого і на такий випадок в шеф-кухаря Дмитра Горовенко є відмінний варіант - вишнево-огірковий суп Чріантелі. Сьогодні Дмитро розкриє незвичайний рецепт і в цьому йому допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B .


Готуємо суп:

1. Вишні без кісточок подрібнити до однорідної консистенції і протерти через капроновое сито.

2. Додати в вишневий сік сіль, подрібнений часник, перець і зелень.

3. Прибрати в холодильник для настоювання і охолодження на 1 годину.

4. В охолоджений суп додати дрібно нарізані огірки і пір'я зеленої цибулі.

 

Для приготування морозива з вишневої макухи:

1. Змішати молоко, макуху і цукор.

2. Заморозити.

 

Смачного!

Пічки Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для супу:

• вишні – 1 кг

• часник – 1-2 зубчики

• зелена цибуля

• огірки – 2 шт.

• зелень (кінза, естрагон, кріп, петрушка, м'ята)

• сіль, перець, спеції (бадьян)

• перець чілі


Для морозива:

• макуха вишні

• молоко

цукор