• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Спеції в десертах
#

Спеції в десертах

  • #
  • #

Як використовувати спеції в приготуванні десертів? Наталя Левензон в студії «Все Буде Добре» влаштувала майстер-клас на тему, як використовувати спеції і прянощі, коли ви готуєте десерт. Також вона розповіла, як використання спецій в десертах змінює їх смак. А продемонструвати всі ці секрети їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Як приготувати ароматний сироп з бадьяном:

1. У сотейник наливаємо воду, додаємо цукор і бадьян.

2. Доводимо до кипіння. Перемішуємо, поки цукор повністю не розтане.

3. Таким сиропом можна просочувати кекси.

 

Як правильно додавати мускатний горіх в десерти:

1. Найкраще додавати мускатний горіх в десерти перед подачею.

2. Натираємо мускатний горіх на тертці і посипаємо десерт (1 г на 200 г десерту).

 

Як приготувати розмаринову масло:

1. Розігріваємо вершкове масло на сковороді.

2. Додаємо гілочку розмарину на 2-3 хвилини.

3. Очищене і нарізане яблуко відправляємо на сковороду в масло на 2-3 хвилини.

4. Тепер яблука можна додавати в пиріг.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для сиропу з бадьяна:

• вода – 1 ст.

• цукор – 1 ст.

• бадьян – 1 зірочка

 

Для розмаринової олії:

• свіжий розмарин – 1 гілочка

• вершкове масло – 30 г

• яблуко – 1 шт.

 

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Бананові панкейкі
    Приготовить
    Бананові панкейкі

    Готовит: Евеліна Попова

  • Парові креветки з гострою сальсою з кінзи і чилі і пряне картопляне пюре
    Приготовить
    Парові креветки з гострою сальсою з кінзи і чилі і пряне картопляне пюре

    Готовит: Едуард Насиров

  • Італійське печиво мустаччьолі
    Приготовить
    Італійське печиво мустаччьолі

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.