# Спеції в десертах

Як використовувати спеції в приготуванні десертів? Наталя Левензон в студії «Все Буде Добре» влаштувала майстер-клас на тему, як використовувати спеції і прянощі, коли ви готуєте десерт. Також вона розповіла, як використання спецій в десертах змінює їх смак. А продемонструвати всі ці секрети їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

 

Як приготувати ароматний сироп з бадьяном:

1. У сотейник наливаємо воду, додаємо цукор і бадьян.

2. Доводимо до кипіння. Перемішуємо, поки цукор повністю не розтане.

3. Таким сиропом можна просочувати кекси.

 

Як правильно додавати мускатний горіх в десерти:

1. Найкраще додавати мускатний горіх в десерти перед подачею.

2. Натираємо мускатний горіх на тертці і посипаємо десерт (1 г на 200 г десерту).

 

Як приготувати розмаринову масло:

1. Розігріваємо вершкове масло на сковороді.

2. Додаємо гілочку розмарину на 2-3 хвилини.

3. Очищене і нарізане яблуко відправляємо на сковороду в масло на 2-3 хвилини.

4. Тепер яблука можна додавати в пиріг.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для сиропу з бадьяна:

• вода – 1 ст.

• цукор – 1 ст.

• бадьян – 1 зірочка

 

Для розмаринової олії:

• свіжий розмарин – 1 гілочка

• вершкове масло – 30 г

• яблуко – 1 шт.