Спеції в десертах
|
Як використовувати спеції в приготуванні десертів? Наталя Левензон в студії «Все Буде Добре» влаштувала майстер-клас на тему, як використовувати спеції і прянощі, коли ви готуєте десерт. Також вона розповіла, як використання спецій в десертах змінює їх смак. А продемонструвати всі ці секрети їй допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Як приготувати ароматний сироп з бадьяном:
1. У сотейник наливаємо воду, додаємо цукор і бадьян.
2. Доводимо до кипіння. Перемішуємо, поки цукор повністю не розтане.
3. Таким сиропом можна просочувати кекси.
Як правильно додавати мускатний горіх в десерти:
1. Найкраще додавати мускатний горіх в десерти перед подачею.
2. Натираємо мускатний горіх на тертці і посипаємо десерт (1 г на 200 г десерту).
Як приготувати розмаринову масло:
1. Розігріваємо вершкове масло на сковороді.
2. Додаємо гілочку розмарину на 2-3 хвилини.
3. Очищене і нарізане яблуко відправляємо на сковороду в масло на 2-3 хвилини.
4. Тепер яблука можна додавати в пиріг.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
Для сиропу з бадьяна:
• вода – 1 ст.
• цукор – 1 ст.
• бадьян – 1 зірочка
Для розмаринової олії:
• свіжий розмарин – 1 гілочка
• вершкове масло – 30 г
• яблуко – 1 шт.