Італійське печиво мустаччьолі
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-8
Хочете справити хороше враження на чарівну італійку? Вам допоможе італійське печиво мустачьоллі. Рецепт цього популярного ласощі повідає Барбара Шийка, добра знайома Наді, яка переїхала з сім'єю до Італії. А спекти італійські солодощі допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Приступаємо до приготування мустаччьолі:
1. Змішати яйця, цукор, масло, мед, какао і розпушувач до стану однорідної маси.
2. Натерти на тертці мигдаль і лимон. Додати в тісто.
3. Змочити тісто ромом або білим вином. Додати корицю.
4. Розкачати тісто і вирізати формочки у вигляді ромбів.
5. Випікати в духовці 20 хвилин при 160 ° C.
6. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
7. Кожне печиво занурити в шоколад.
8. Викласти печиво на тарілку, злегка змочену маслом.
9. До застигання шоколаду печиво не повинно торкатися один одного.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• пшеничне борошно – 500 г
• яйця – 2 шт.
• цукор – 150 г
• тертий мигдаль – 250 г
• мед – 50 г
• оливкова олія – 100 мл
• какао-порошок – 2 ст.л.
• лимон – 1 шт.
• розпушувач – 1 пакетик
• ром або біле вино – 50-60 мл
• кориця – щіпка
• молочний шоколад – 1 плитка для глазурі