# Салат з овочів гриль

Час приготування: 15 хвилин | Кількість порцій: 4-5

Гарячий рецепт салату з овочів гриль в прямому сенсі гарячий! 

1. Черрі наколюємо виделкою і укладаємо в форму для запікання разом з дрібно рубаним часником. Збризгуємо оливковою олією і струшуємо форму, щоб кожен помідор покрився маслом. 

2. Розміщуємо форму під розігрітий гриль.

запечені овочі в духовці Pyramida3. Баклажан нарізаємо під кутом, перець очищаємо від насіння і розрізаємо на четвертинки, викладаємо до помідорів, теж окропивши маслом. 

4. Овочі готуємо під грилем близько 10-15 хвилин при температурі 240 градусів.

запечені овочі в духовці Pyramida5. Поки овочі готуються, з'єднуємо інгредієнти заправки і вимішуємо до однорідності. 

* До речі, кислуватий смак можна збалансувати за потребою медом або кленовим сиропом. Можна добавити стевіозід зовсім на кінчику ножа. 

6. Готові овочів нарізаємо (крім помідор) і висипаємо в миску, заправляємо і перемішуємо з крупно рубаною петрушкою. При подачі посипати кунжутним насінням. 

На відміну від смажених, овочі, приготовані на грилі, зберігають свої поживні елементи, залишаються соковитими і смачними. Так що ми разом з Сонею Руденко бажаємо вам приємного апетиту і міцного здоров'я! ;) 

 

Автор: кулінарний блогер Соня Руденко

Джерело: tastydiet.livejournal.com

#
Інгредієнти

 солодкий перець (жовтий або червоний) – 1 шт

 баклажан – 1 шт

 помідори черрі – 8 шт

 часник – 2 зуб

для заправки:

 оливкова олія – 2 ст.л

 лимонний сік – 1 ст.л

 соєвий соус – 1 ч.л

для подачі:

 петрушка – 1 пучок

 кунжут – 1 ст.л