# Різотто з сиром

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 2

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" учасниця «МайстерШеф Діти 2» Ксенія Слобідська. Вона запропонувала недорогий рецепт різотто з сиром. У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Давайте спробуємо його приготувати разом! ;)

1. Рис промити 6-10 разів, замочити на 2 години, вилити рідину через друшляк і дати висохнути.

2. Нарізати цибулю дрібним кубиком і обсмажити разом з часником і чебрецем.

3. Забрати чебрець через дві хвилини і додати рис.

4. Додати вершки, потім молоко, почекати кілька хвилин, щоб випарувалася рідина.

5. Додати гарячий бульйон, після того, як перший раз додали рідину, дати їй закипіти. Протягом 2 хвилин не перемішувати. 

6. Потім постійно перемішувати рис дерев'яною лопаткою і додавати поступово бульйон.

7. Варити до готовності 20-25 хвилин.

8. Додати три види натертого сиру: російський, брі та сметанковий.

9. У кінці посолити, додати перець, перемішати.

10. Прикрасити натертим голландським сиром і базиліком.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• Курячий бульйон (гарячий) – 0,5 л

• Рис – 180 г

• Вершки  20% – 0,5 склянки

• Цибуля  – 1 шт

• Часник – 3 зуб

• Чебрець – гілочка

• Молоко – 0,25 склянки

• Сир Голландський – 50 г

• Сир бри – 50 г

• Сир Російський – 50 г

• Сир Сметанковий  – 50 г

• Сіль, перець – за смаком

• Базилік – для прикраси