• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Пиріг з лимоном, маком і смородиною
#

Пиріг з лимоном, маком і смородиною

Час приготування: 2 години | Кількість порцій: 8

  • #
  • #

ягідний пирігСьогодні наш друг, кулінарний блогер Едуард Насиров пропонує нам чудовий кекс до чаю. 

1. Використовуваний режими – конвекція, верхній та нижній жар. Температура випікання 175-190 С. 

Розігріти духовку встановивши ручку термостата на майже 200С а ручку режиму – на верхній і нижній жар.

Готуємо пиріг зі смородиною2. М'яке масло кімнатної температури збити з цукром, по одному ввести яйця, додати в тісто цедру і сік лимона, ваніль і мак. Перемішати ретельно вінчиком.

Додаємо мак, ваніль, цедру і сік лимона3. Поступово ввести борошно просіяне з розпушувачем і замісити однорідне тісто.

4. Додати в тісто ягоди і добре але акуратно перемішати.

Додаємо ягоди5. Форму змастити маслом і присипати борошном або сухарями, викласти тісто і розрівняти поверхню лопаткою.

6. Термостат зменшити до 175 С і випікати хвилин 20, потім включити конвекцію і продовжити випікати ще хвилин 15-20 – готовність перевіряти паличкою (зубочисткою наприклад). Коли кекс буде готовий, паличка встромлена в середину кексу буде виходити сухою і чистою.

Ставимо пиріг в духовку7. Готовий кекс вийняти з духовки і остудити на решітці. Присипати цукровою пудрою і можна сміливо подавати!)

 Готовий кекс охолодити і подати до столуСмачного!!!

 

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Яйця – 4 шт

• Вершкове масло – 200 г

• Цукор – 180 г

• Борошно – 200 г

• Сік і цедра – 1 невеликого лимона

• Чорна смородина (якщо заморожена як у мене, то не розморожувати) – 1 склянка

• Ванільний екстракт – 1 ч.л.

• Розпушувач – 1 ч.л.

• Мак – 2 ст.л.

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 83 ETR black Rustico

Духова шафа

Pyramida F 83 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Фузіллі з овочами і сиром Парміджано-Реджано
    Приготовить
    Фузіллі з овочами і сиром Парміджано-Реджано
  • Заварний крем
    Приготовить
    Заварний крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Великодній куліч
    Приготовить
    Великодній куліч
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.