• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Фузіллі з овочами і сиром Парміджано-Реджано
#

Фузіллі з овочами і сиром Парміджано-Реджано

Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 5

  • #
  • #

Як і будь-яка паста, фузіллі походить з Італії. Готують їх з твердих сортів пшениці. Свою назву фузіллі (Fusilli) отримали через свою форму, що нагадує спіральки або веретено. А слово "веретено" по-італійськи – «fuso». 

 

1. Включаємо велику конфорку і вибираємо рівень 9. У добре розігрітій сковорідці обсмажуємо дрібно нарізаний часник в оливковій олії близько півхвилини. 

2. Додаємо на сковорідку нарізану кубиками цибулю, солодкий перець і баклажан, обсмажуємо до напівготовності. 

3. Печериці і помідори ріжемо дрібними кубиками і засипаємо в сковорідку до овочів. Обсмажуємо 2-3 хвилини. 

4. Заливаємо в сковорідку вершки, додаємо сир Парміджано-Реджано, тушкуємо 2 хвилини.

5. Паралельно відварюємо в каструлі фузіллі, доводимо до напівготовності, зливаємо воду і додаємо на соус. 

6. Тушкуємо до готовності, додаємо ще трохи сиру Парміджано-Реджано і страва готова! 

Подавати її можна з базиліком.

Смачного!


Побажання користувачам техніки Pyramida:

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Фузілліні сухі – 500 г

• Сир Парміджано – 250 г

• Помідори – 400 г

• Ріпчаста цибулю – 200 г

• Базилік – гілочка

• Печериці – 400 г

• Баклажан – 350 г

• Вершки – 500 мл

• Оливкова олія – 200 мл

• Часник – 3 зуб

• Сіль – 

• Мелений чорний перець – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Найсмачніша піца
    Приготовить
    Найсмачніша піца
  • Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
    Приготовить
    Гострий смажений панір з імбрем і спеціями
  • Пісні гарбузові кекси
    Приготовить
    Пісні гарбузові кекси
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.