Нарізка до святкового столу: квіткова поляна
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 2
Як красиво оформити нарізку до святкового столу? Сьогодні шеф-кухар Олексій Повторейко покаже нам, як оформити нарізку у формі квіткової галявини! Допомагати Олексію буде духова шафа Pyramida F 81 ETIX. Подивимося, чи вийде у нього створити справжній шедевр.
1. Всі інгредієнти тонко-тонко нарізати.
2. Підготувати блюдо для подачі, мінімум 30 см в діаметрі.
3. Починаємо з сервелату. Кожен кружечок ковбаси загортаємо в трубочку і укладаємо на блюдо по колу.
4. Сир загортаємо так само і укладаємо другим рядом.
5. Курячу грудку запікаємо в духовці.
6. З баликом чинимо так само, як з ковбасою і сиром.
7. З овочів вирізаємо квіти. Відправляємо їх в воду, щоб вони розпустилися.
8. Овочами прикрашаємо нарізку.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.