# Нарізка до святкового столу: квіткова поляна

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 2

Як красиво оформити нарізку до святкового столу? Сьогодні шеф-кухар Олексій Повторейко покаже нам, як оформити нарізку у формі квіткової галявини! Допомагати Олексію буде духова шафа Pyramida F 81 ETIX. Подивимося, чи вийде у нього створити справжній шедевр.

 

1. Всі інгредієнти тонко-тонко нарізати. 

2. Підготувати блюдо для подачі, мінімум 30 см в діаметрі.

3. Починаємо з сервелату. Кожен кружечок ковбаси загортаємо в трубочку і укладаємо на блюдо по колу.

4. Сир загортаємо так само і укладаємо другим рядом.

5. Курячу грудку запікаємо в духовці.

6. З баликом чинимо так само, як з ковбасою і сиром.

7. З овочів вирізаємо квіти. Відправляємо їх в воду, щоб вони розпустилися.

8. Овочами прикрашаємо нарізку.

 

Смачного!

Pyramida це якісна і сучасна техніка для кухні

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• шинка

• ковбаса

• мисливські ковбаски

• сир

• балик

• овочи

• грудка куряча