Рецепт смачних котлет
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-6
Хочете дізнатися, як приготувати смачні котлети? Тоді швидше читайте наш матеріал! Ці рецепти не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів! Як приготувати курячі котлети з сиром ми покажемо на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Котлети курячі з сиром:
1. Фарш разом з цибулиною пропустити через м'ясорубку, додати решту інгредієнтів. Добре перемішати і поставити в холодильник на 20 хв.
2. Для начинки змішати тертий сир, розчавлений часник, мелені або дрібно рублені горіхи, дрібно нарізану зелень, сіль і перець.
3. З фаршу зробити корж розміром з яйце, покласти начинку, защипнути, надати форму котлет. Обваляти в клітковині і обсмажити з обох боків до золотистого кольору.
Котлети свинячі з перцем:
1. Свинину двічі прокрутити на м'ясорубці з середньою гратами.
2. Хліб замочити в молоці, попередньо зрізавши скоринку.
3. Кріп і петрушку подрібнити. Гострий перчик нарізати дуже дрібними кубиками.
4. Прокрутити на м'ясорубці морква, часник, цибуля, сало, замочений в молоці хліб. Всі додати до м'яса. Потім розмішати з зеленню, гострим перцем, гірчицею, хроном, сіллю, перцем, яйцем.
5. Всі добре вимісити і поставити на 20 хв. в холодильник.
6. З охолодженого фаршу сформувати кульки.
7. Кожну кульку трохи сплюснути і обваляти в борошні. Смажити котлети.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Котлети курячі з сиром
Для фаршу:
• домашній курячий фарш – 0,5 кг
• цибуля – 1 шт.
• сіль
• мелена паприка
• чорний перець
Для начинки:
• волоські горіхи – 3/4 стакану
•напівтвердий сир – 100 г
• часник – 2 зубчики
• кілька гілочок кропу і петрушки
• сіль
• перець
• клітковина для обвалювання
Котлети свинячі з перцем
• свинячий фарш – 500 г
• морква – 60 г
• яйця – 1 шт.
• цибуля ріпчаста – 250 г
• часник – 30 г
• гострий перець – 10 г
• сало – 50 г
• білий хліб – 60 г
• кріп – 10 г
• петрушка – 10 г
• молоко – 80 мл
• гірчиця – 1 ч.л.
• хрін – 1 ч.л.
• рослинна олія – 50 мл
• борошно – 4 ст.л.
• сіль
• перець