Котлети з баклажанів
Час приготування: 60 хв. | Кількість порцій: 4-8
Катерина Велика сьогодні навчить готувати смачні ситні котлети. Їх головний секрет у складі. Там замість м'яса ... баклажан! Ці котлети не тільки смачні, але і набагато дешевше м'ясних. Показати секрет приготування допоможуть варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX!
Приступаємо:
1. Баклажани розрізати уздовж, навпіл. Облити окропом і запекти в духовці при 200° C 30 хвилин.
2. Запечені баклажани очистити від шкірки, охолодити і подрібнити.
3. Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити до золотистого кольору.
4. У баклажани додати обсмажений цибулю, натертий сир, подрібнені горіхи, часник, сухарі, петрушку і спеції.
5. Добре перемішати овочевий фарш і сформувати котлети.
6. Запанірувати в сухарях і обсмажити на пергаменті до золотистої скоринки.
7. Запекти в духовці 7-10 хвилин при температурі 180° C.
Подавати з соусом:
1. Довести до кипіння столовий оцет і цукор.
2. Додати томатний соус, родзинки, сіль, перець і протушкувати до необхідної консистенції.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для котлет:
• баклажани середні – 2 шт.
• цибуля – 1 шт.
• оливкова олія – 1 ст.л.
• волоські горіхи (мелені) – 50 г
• сир – 50 г
• яйце – 1 шт.
• часник – 2 зубчики
• мелені сухарі – 3 ст.л (для панірування)
• петрушка – 1 ст.л.
• сіль, перець, паприка, духмяний перець за смаком
Для соусу:
• родзинки – 1/2 стакана
• оцет столовий – 3 ст.л.
• цукор – 2 ст.л.
• домашній томатний соус – 5 ст.л