# Котлети з баклажанів

Час приготування: 60 хв. | Кількість порцій: 4-8

Катерина Велика сьогодні навчить готувати смачні ситні котлети. Їх головний секрет у складі. Там замість м'яса ... баклажан! Ці котлети не тільки смачні, але і набагато дешевше м'ясних. Показати секрет приготування допоможуть варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX

Приступаємо:

1. Баклажани розрізати уздовж, навпіл. Облити окропом і запекти в духовці при 200° C 30 хвилин.

2. Запечені баклажани очистити від шкірки, охолодити і подрібнити.

3. Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити до золотистого кольору.

4. У баклажани додати обсмажений цибулю, натертий сир, подрібнені горіхи, часник, сухарі, петрушку і спеції.

5. Добре перемішати овочевий фарш і сформувати котлети.

6. Запанірувати в сухарях і обсмажити на пергаменті до золотистої скоринки.

7. Запекти в духовці 7-10 хвилин при температурі 180° C.

 

Подавати з соусом:

1. Довести до кипіння столовий оцет і цукор.

2. Додати томатний соус, родзинки, сіль, перець і протушкувати до необхідної консистенції.

 

Смачного!

вбудовувана техніка Pyramidad кулінарному шоу Все буде добре

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для котлет:

• баклажани середні – 2 шт.

• цибуля – 1 шт.

• оливкова олія – 1 ст.л.

• волоські горіхи (мелені) – 50 г

• сир – 50 г

• яйце – 1 шт.

• часник – 2 зубчики

• мелені сухарі – 3 ст.л (для панірування)

• петрушка – 1 ст.л.

• сіль, перець, паприка, духмяний перець за смаком


Для соусу:

• родзинки – 1/2 стакана

• оцет столовий – 3 ст.л.

• цукор – 2 ст.л.

• домашній томатний соус – 5 ст.л