# Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою

Час приготування: 8-12 год. | Кількість порцій: 4-10

Ви самі можете приготувати цукерки, які нічим не поступатимуться магазинним! Викладач французької кулінарної школи і бренд-шеф кількох ресторанів Максим Гуменюк підкаже, які тонкощі необхідно дотримуватися, щоб цукерки ручної роботи стали справжнім шедевром! А також сьогодні в гостях мама трьох дітей Ольга Стогнушенко, яка колись уже пробувала авторські цукерки Максима і тепер мріє дізнатися секрет їх приготування.

Дізнатися секрет приготування цукерок нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B .


Готуємо цукерки в домашніх умовах:

1. Темперований білим шоколадом нанести малюнок на форми (можна використовувати гладку форму для льоду). Надлишки прибрати шпателем.

Темперування шоколаду містить в собі його розігрів до рідкого стану, охолодження і потім знову невеликий підігрів.

2. Темперований чорним шоколадом залити корпус цукерок.

3. Для начинки нагріти вершки з цедрою апельсина, корицею і глюкозою. Вилити молочний та чорний шоколад, перемішати до однорідної консистенції і остудити до 30° С.

4. Начинку залити в підготовлені форми і дати вистоятися 8-12 годин в холодильнику.

5. Закрити форми темперований чорним шоколадом. Залишити остигати.

6. Вийняти цукерки з форми простим перевертанням.

 

Смачного!

Рецепти від Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• молочний шоколад – 200 г

• чорний шоколад (64% или 72%) – 140 г

• вершки (33-35% жиру) – 130 г

• глюкоза – 16 мл

• апельсин – 1 шт.

• кориця – 2 г