Шоколадні цукерки з ніжною апельсиновою начинкою Час приготування: 8-12 год. | Кількість порцій: 4-10 |
Ви самі можете приготувати цукерки, які нічим не поступатимуться магазинним! Викладач французької кулінарної школи і бренд-шеф кількох ресторанів Максим Гуменюк підкаже, які тонкощі необхідно дотримуватися, щоб цукерки ручної роботи стали справжнім шедевром! А також сьогодні в гостях мама трьох дітей Ольга Стогнушенко, яка колись уже пробувала авторські цукерки Максима і тепер мріє дізнатися секрет їх приготування.
Дізнатися секрет приготування цукерок нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B .
Готуємо цукерки в домашніх умовах:
1. Темперований білим шоколадом нанести малюнок на форми (можна використовувати гладку форму для льоду). Надлишки прибрати шпателем.
Темперування шоколаду містить в собі його розігрів до рідкого стану, охолодження і потім знову невеликий підігрів.
2. Темперований чорним шоколадом залити корпус цукерок.
3. Для начинки нагріти вершки з цедрою апельсина, корицею і глюкозою. Вилити молочний та чорний шоколад, перемішати до однорідної консистенції і остудити до 30° С.
4. Начинку залити в підготовлені форми і дати вистоятися 8-12 годин в холодильнику.
5. Закрити форми темперований чорним шоколадом. Залишити остигати.
6. Вийняти цукерки з форми простим перевертанням.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• молочний шоколад – 200 г
• чорний шоколад (64% или 72%) – 140 г
• вершки (33-35% жиру) – 130 г
• глюкоза – 16 мл
• апельсин – 1 шт.
• кориця – 2 г