Бичачий хвіст у вині з грибами та цибулею
Час приготування: 5 год. | Кількість порцій: 4-8
Як перетворити субпродукт в справжній шедевр, знає Ектор Хіменес-Браво! Сьогодні ви побачите, як приготувати бичачий хвіст, зробивши з нього ніжне соковите блюдо за сущі копійки!
А в приготуванні такого незвичайної страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B .
1. Промийте хвіст в холодній воді і розріжте на 3-4 частини. Дайте просохнути і обсмажте до золотистої скоринки на рослинному маслі.
2. Овочі обсмажте, викладіть з м'ясом в сотейник, залийте вином і дайте покипіти.
3. Приправте букетом гарні, залийте доверху водою, накрийте кришкою і тушкуйте в духовці 5 годин при температурі 130° C.
4. Готове м'ясо дістаньте з бульйону і за допомогою вилки відокремте від кістки.
5. Відваріть брокколі і протушкувати з 60 г вершкового масла з додаванням солі і перцю. Наріжте соломкою цибулю і обсмажте з грибами до золотистої скоринки.
6. Приготуйте картопляне пюре.
7. Приготуйте соус: процідіть бульйон, зберіть жир і випаріть з 100 г вершкового масла. Чері надріжте і обшпарте.
8. Змішайте очищені м'ясо з обсмаженою цибулею і грибами, додавши кілька ложок готового соусу.
9. Дайте закипіти і за допомогою форми викладіть шарами з картопляним пюре і тушкованою капустою брокколі. Прикрасьте томатами черрі.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• бичачий хвіст – 1,5 кг
• соняшникова олія (для обсмажування) – 100 г
• цибуля – 2 шт.
• морква – 1 шт.
• корінь петрушки – 2 шт.
• селера – 1/3 шт.
• сухе червоне вино – 200 г
• букет гарні з петрушки, чебрецю, цибулі-порею і лаврового листа
• капуста брокколі – 300 г
• вершкове масло – 160 г
• печериці – 100 г
• картопляне пюре – 500 г
• помідори чері – 5 шт.
• сіль, перець – за смаком