• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Не люлякі, не кебаб!
#

Не люлякі, не кебаб!

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 2-3

  • #
  • #
Не люлякі, не кебаб! - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

А ось і новий весняний рецепт, який підійде не тільки для сімейної вечері, але і для пікніків. 

1. Перекручуємо свинину з часником на крупній решітці. На цій же решітці перекручуємо цибулю і віджимаємо її від соку, щоб маса не вийшла рідкою, а то буде погано триматися на шпазі. 

2. У фарш додаємо цибулю, порізану кінзу і спеції, перемішуємо.

 Люля Кебаб в духовці Pyramida3. Щоб маса стала щільніше, позбавляємо її від зайвого повітря – я ділю на кілька частин і відбиваю об стіл. 

4. Формуємо ковбаски і наколюємо їх на шпашкі. 

5. Духовку ставимо на 250 гр на конвекцію. Коли потрібна температура досягнута, вставляємо грати з нашими »не люля, що не кебабами" і готуємо поки не зарум'яняться. Десь 35-40 хвилин.

Люля Кебаб в духовці Pyramida6. Дуже смачно, якщо взяти тонкий лаваш, покласти туди нашу гарячу "ковбаску", додати маринованої цибулі, зелені, свіжих овочів, загорнути і насолоджуватися! 

Смачного!

Люля Кебаб в духовці Pyramida

Автор: кулінарний блогер Марина Ярославцева

Джерело: rebro-a-dama.livejournal.com

Люля Кебаб в духовці Pyramida

Марина Ярославцева

Готує:

Марина Ярославцева
#
Інгредієнти

• Свинина – 1 кг

• Цибуля – 300 г

• Кінза – 1 пучок

• Чорний мелений перець – 1 ч.л

• Часник – 2 гол

• Сіль  – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 84 EIX-P

Духова шафа

Pyramida F 84 EIX-P

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Фрікасе з курки
    Приготовить
    Фрікасе з курки
  • Шоколадно-банановий крем
    Приготовить
    Шоколадно-банановий крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Перловочка зі шкварками
    Приготовить
    Перловочка зі шкварками

    Готовит: Сергій Калінін

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.