Не люлякі, не кебаб!
Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 2-3
А ось і новий весняний рецепт, який підійде не тільки для сімейної вечері, але і для пікніків.
1. Перекручуємо свинину з часником на крупній решітці. На цій же решітці перекручуємо цибулю і віджимаємо її від соку, щоб маса не вийшла рідкою, а то буде погано триматися на шпазі.
2. У фарш додаємо цибулю, порізану кінзу і спеції, перемішуємо.
3. Щоб маса стала щільніше, позбавляємо її від зайвого повітря – я ділю на кілька частин і відбиваю об стіл.
4. Формуємо ковбаски і наколюємо їх на шпашкі.
5. Духовку ставимо на 250 гр на конвекцію. Коли потрібна температура досягнута, вставляємо грати з нашими »не люля, що не кебабами" і готуємо поки не зарум'яняться. Десь 35-40 хвилин.
6. Дуже смачно, якщо взяти тонкий лаваш, покласти туди нашу гарячу "ковбаску", додати маринованої цибулі, зелені, свіжих овочів, загорнути і насолоджуватися!
Смачного!
Автор: кулінарний блогер Марина Ярославцева
Джерело: rebro-a-dama.livejournal.com