Яловичина в рушнику
Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-8
Напередодні Надія Матвєєва спробувала в ресторані блюдо «Яловичина в рушник», а вже сьогодні у неї в гостях шеф-кухар цього ресторану Володимир Ярославський, з яким вони разом готуватимуть цю соковиту і незвичайну страву. А допоможе їм у цьому кухонна техніка Pyramida CFEA 641 B і Pyramida F 81 ETIX.
Приступаємо до приготування:
1. М'ясо очистити від прожилок і плівки.
2. Подрібнити спеції.
3. Замаринувати м'ясо на 1 годину з орегано, чебрецем і маслом.
4. Обсмажити м'ясо з усіх боків.
5. Збити білки в густу піну.
6. Приготувати панцир з солі. Змішати сіль і збиті білки.
7. Розкласти вологий рушник на робочу поверхню.
8. Викласти шар солі з білками і рівномірно розподілити по матеріалу. Помістити м'ясо. Закрити його сіллю і загорнути в рушник.
9. Отриманий рулон зв'язати мотузкою.
10. Помістити м'ясо на деко, запікати в духовці 25 хвилин при 250° C.
11. Дістати м'ясо з духовки і залишити на 5 хвилин.
12. Розрізати мотузку. Зняти соляної панцир і нарізати м'ясо.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• яловичина – 1 кг
• сіль – 200 г
• сушений орегано – 1 ст.л.
• суміш перців – 15 г
• мускатний горіх – 3 шт.
• свіжий чебрець – 5 віточок
• яєчні білки – 3 шт.
• оливкова олія – 1 ст.л.