# Яловичина в рушнику

Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-8

Напередодні Надія Матвєєва спробувала в ресторані блюдо «Яловичина в рушник», а вже сьогодні у неї в гостях шеф-кухар цього ресторану Володимир Ярославський, з яким вони разом готуватимуть цю соковиту і незвичайну страву. А допоможе їм у цьому кухонна техніка Pyramida CFEA 641 B і Pyramida F 81 ETIX.

 

Приступаємо до приготування​:

1. М'ясо очистити від прожилок і плівки.

2. Подрібнити спеції.

3. Замаринувати м'ясо на 1 годину з орегано, чебрецем і маслом.

4. Обсмажити м'ясо з усіх боків.

5. Збити білки в густу піну.

6. Приготувати панцир з солі. Змішати сіль і збиті білки.

7. Розкласти вологий рушник на робочу поверхню.

8. Викласти шар солі з білками і рівномірно розподілити по матеріалу. Помістити м'ясо. Закрити його сіллю і загорнути в рушник.

9. Отриманий рулон зв'язати мотузкою.

10. Помістити м'ясо на деко, запікати в духовці 25 хвилин при 250° C.

11. Дістати м'ясо з духовки і залишити на 5 хвилин.

12. Розрізати мотузку. Зняти соляної панцир і нарізати м'ясо.

 

Смачного!

Відгуки про техніку Піраміда

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яловичина – 1 кг

• сіль – 200 г

• сушений орегано – 1 ст.л.

• суміш перців – 15 г

• мускатний горіх – 3 шт.

• свіжий чебрець – 5 віточок

• яєчні білки – 3 шт.

• оливкова олія – 1 ст.л.