Як приготувати цимес
Час приготування: 45-50 хв. | Кількість порцій: 8-12
Цимес - це смачний і простий ізраїльський десерт. Навчити готувати його, сьогодні прийшла кулінар Наталія Левензон, під керівництвом своєї свекрухи і за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Приступаємо до приготування:
1. Нарізати моркву, цибулю, селеру.
2. М'ясо порізати шматочками 2-3 см і додати в каструлю до овочів. Гасити 30 хвилин. У каструлі карамелізувати цукор з водою. Додати промиті родзинки, чорнослив, сіль, корицю, овочі і тушкувати 10 хвилин.
3. М'ясо порізати шматочками 2-3 см і додати в каструлю до овочів. Тушкувати 30 хвилин.
4. В кінці приготування додати ще цукор і мелений імбир за смаком.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• морква – 500 г
• корінь селери – 1 шт.
• корінь петрушки – 1 шт.
• родзинки – 0,5 ст.
• цибуля – 2 шт.
• м'ясо (яловичина) – 500 г
• чорнослив – 5-10 шт
• цукор – 80 г
• вода – 700 мл
• перець, сіль, кориця, меленый імбир – за смаком