# Як приготувати цимес

Час приготування: 45-50 хв. | Кількість порцій: 8-12

Цимес - це смачний і простий ізраїльський десерт. Навчити готувати його, сьогодні прийшла кулінар Наталія Левензон, під керівництвом своєї свекрухи і за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B.

 

Приступаємо до приготування:

1. Нарізати моркву, цибулю, селеру.

2. М'ясо порізати шматочками 2-3 см і додати в каструлю до овочів. Гасити 30 хвилин. У каструлі карамелізувати цукор з водою. Додати промиті родзинки, чорнослив, сіль, корицю, овочі і тушкувати 10 хвилин.

3. М'ясо порізати шматочками 2-3 см і додати в каструлю до овочів. Тушкувати 30 хвилин.

4. В кінці приготування додати ще цукор і мелений імбир за смаком.

 

Смачного!

рецепт цимесу. Ізраїльські страви на техніці Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• морква – 500 г

• корінь селери – 1 шт.

• корінь петрушки – 1 шт.

• родзинки – 0,5 ст.

• цибуля – 2 шт.

• м'ясо (яловичина) – 500 г

• чорнослив – 5-10 шт

• цукор – 80 г

• вода – 700 мл

• перець, сіль, кориця, меленый імбир – за смаком