• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Індичка в пиві без краплі олії
#

Індичка в пиві без краплі олії

Час приготування: 2 години 30 хвилин | Кількість порцій: 2-4

  • #
  • #
Індичка в пиві без краплі олії - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Задоволення від приготування такої індички нітрохи не менше, ніж від поїдання ... який же аромат від темного пива з прянощами! А готова страва виходить найніжнішою і безалкогольною. До того ж ми не смажимо, а тушкуємо. І зовсім не використовуємо олію.

Нагадаю, що я продовжую тестувати мою нову варильну поверхню Pyramida IFEA 640 B, якою ми з п'яною індичкою повністю задоволені!

Темне пиво ідеально поєднується з м'ясом, воно більш густе і карамелеве. А м'ясо набуває неймовірного аромату скоринки чорного хліба.

Можна використовувати не велике індиче стегно, а, наприклад, пару гомілок.

1. Відправити на суху пательню по 1 ч.л. зерен гірчиці, зіри (кіміона), прованських або будь-яких інших трав і меленого коріандру. Прогріти приправи на середній потужності конфорки до тих пір, поки не почуєте приголомшливий пряний аромат.

 індичка тушкована в пиві Турецький рецепт

2. Влити спершу 0,5 л темного пива (другу половину будемо доливати в міру википання першої). Відправити в пивний океан індиче стегно. Накрити кришкою і тушкувати півтори години на середній потужності конфорки (у мене 5). Не забувайте час від часу перевертати стегенце, двічі буде досить. Загальний час тушкування індички вагою 1,3 кг – 2,5 години.

індичка тушкована в пиві Турецький рецепт

3. Через півтори години тушкування влити решту 0,5 л темного пива. Довести до кипіння, трохи збільшити потужність конфорки (до 8) і тушкувати без кришки, поки пиво не википить.

індичка тушкована в пиві Турецький рецепт

4. Коли пиво практично випарується, саме час посолити стегно хорошими щіпками по обидва боки. Потім змішати 1/2 ст.л. меду з 1 ст.л. соєвого соусу і обмазати пензликом обидві сторони індички. Через хвилинку можна знімати з плити і насолоджуватися ніжним, повним соків м'ясом ...

індичка тушкована в пиві Турецький рецептіндичка тушкована в пиві Турецький рецепт

Автор: кулінарний блогер Карина Каліна

Джерело: hungryhus.com

Каріна Каліна

Готує:

Каріна Каліна
#
Інгредієнти

• індиче стегно – 1-1,3 кг

• пиво темне – 1 л

• зіра – 1 ч.л.

• мелений коріандр – 1 ч.л.

• прованські трави – 1 ч.л.

• гірчиця в зернах – 1 ч.л.

• мед – 1 ст.л.

• соєвий соус – 1 ст.л.

• сіль

Готуємо з Pyramida
IFEA 640 B

Варильна поверхня

IFEA 640 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Крем-карамельні кошики
    Приготовить
    Крем-карамельні кошики

    Готовит: Настя Попандопулос

  • Клафуті з вишнею
    Приготовить
    Клафуті з вишнею

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Варені яйця в маринаді
    Приготовить
    Варені яйця в маринаді

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.