Шоколадна паста з часниковим соусом
Час приготування: 25-40 хв. | Кількість порцій: 2-4
Ніколи не куштували шоколад з часником? Шеф-кухар Дмитро Горовенко запевняє: якщо ви спробуєте його фірмове блюдо, то точно попросите добавки. Відкрити для себе магію смаку шоколадної пасти з часниковим соусом допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Готуємо шоколадну пасту:
1. В окрему ємкість вбиваємо 2 яйця і 2 жовтки.
2. Додаємо борошно, какао і оливкове масло, сухий перець чілі і цукрову пудру.
3. Додаємо воду і замішуємо тісто.
4. Варимо пасту 2 хвилини в підсоленому окропі.
Готуємо часниковий соус:
1. Подрібнюємо часник і обсмажуємо його на невеликій кількості оливкової олії.
2. Додаємо вершки і доводимо до кипіння.
3. Подрібнюємо горіхи і хліб в комбайні.
4. Змішуємо вершки з часником і горіхово-хлібними крихтами.
5. Доводимо до потрібної консистенції.
6. Сіль і перець додаємо за смаком.
Натираємо сир для прикраси і подаємо пасту з часниковим соусом.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для пасти:
• яйця – 2 шт. + 2 жовтка
• борошно – 1 стакан
• какао – 4 ст.л.
• оливкова олія – 2 ст.л.
• сухий перець чілі – 1 ч.л.
• цукрова пудра – 1 ч.л.
• вода – 4 ст.л
Для соусу:
• часник – 20 г
• сир твердий – 100 г
• волоський горіх – 50 г
• батон – 40 г
• оливкова олія – 40 г
• вершки – 150 г
• сіль, перець – за смаком