# Шоколадна паста з часниковим соусом

Час приготування: 25-40 хв. | Кількість порцій: 2-4

Ніколи не куштували шоколад з часником? Шеф-кухар Дмитро Горовенко запевняє: якщо ви спробуєте його фірмове блюдо, то точно попросите добавки. Відкрити для себе магію смаку шоколадної пасти з часниковим соусом допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

Готуємо шоколадну пасту:

1. В окрему ємкість вбиваємо 2 яйця і 2 жовтки.

2. Додаємо борошно, какао і оливкове масло, сухий перець чілі і цукрову пудру.

3. Додаємо воду і замішуємо тісто.

4. Варимо пасту 2 хвилини в підсоленому окропі.

 

Готуємо часниковий соус:

1. Подрібнюємо часник і обсмажуємо його на невеликій кількості оливкової олії.

2. Додаємо вершки і доводимо до кипіння.

3. Подрібнюємо горіхи і хліб в комбайні.

4. Змішуємо вершки з часником і горіхово-хлібними крихтами.

5. Доводимо до потрібної консистенції.

6. Сіль і перець додаємо за смаком.

Натираємо сир для прикраси і подаємо пасту з часниковим соусом.

 

Смачного!

кухонна техніка Піраміда: відгуки користувачів

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для пасти:

• яйця – 2 шт. + 2 жовтка

• борошно – 1 стакан

• какао – 4 ст.л.

• оливкова олія – 2 ст.л.

• сухий перець чілі – 1 ч.л.

• цукрова пудра – 1 ч.л.

• вода – 4 ст.л


Для соусу:

• часник – 20 г

• сир твердий – 100 г

• волоський горіх – 50 г

• батон – 40 г

• оливкова олія – 40 г

• вершки – 150 г

• сіль, перець – за смаком