Качиний салат
Час приготування: 1 год 30 хв. | Кількість порцій: 2-4
Всім закоханим, а також тим, хто хоче зустріти свою любов, екстрасенс Ольга Стогнушенко радить подати на стіл особливий салат - з качиної грудкою. Приготує його Ольга за допомогою кухонної техніки Pyramida CFEA 641 B і Pyramida F 81 ETIX.
Приготування:
1. Миємо м'ясо, обрізаємо плівку з грудинки. Просушуємо паперовим рушником, солимо, перчимо.
2. На стороні шкірки робимо надрізи поперек і смажимо качку саме на цій стороні без масла. Змішуємо всі для соусу.
3. На двошарову фольгу наливаємо трохи соусу, викладаємо на філе, поливаємо соусом зверху і ставимо в духовку на 10-15 хв при температурі 190 градусів.
4. Дрібно ріжемо овочі і фрукти, смажимо їх на вершковому маслі. Потім вливаємо соус, випаровуємо рідину.
5. На тарілку викладаємо овоче-фруктову подушку і скибочки м'яса. Заливаємо страву соусом, в якому запікалася качка, прикрашаємо зеленню.
6. Перед подачею підпалюємо сіно. Легкий димок додасть м'ясу приємний аромат. Прибираємо залишки сіна і подаємо салат на стіл.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для соусу:
• коньяк – 1 ч.л.
• мед рідкий – 1 ч.л.
• сік половинки апельсину
• діжонська гірчиця – 1 ч.л.
• сіль
Для салату:
• качина грудка – 1 шт.
• сіль
• масло вершкове – 1 ст.л.
• листя салату
• базилік – 50 г
• апельсин – 1 шт.
• печериці – 1 великий гриб
• помідор – 1 шт.
• цибуля – 1 шт.
• пучок ароматного сіна