# Качиний салат

Час приготування: 1 год 30 хв. | Кількість порцій: 2-4

Всім закоханим, а також тим, хто хоче зустріти свою любов, екстрасенс Ольга Стогнушенко радить подати на стіл особливий салат - з качиної грудкою. Приготує його Ольга за допомогою кухонної техніки Pyramida CFEA 641 B і Pyramida F 81 ETIX.

 

Приготування:

1. Миємо м'ясо, обрізаємо плівку з грудинки. Просушуємо паперовим рушником, солимо, перчимо.

2. На стороні шкірки робимо надрізи поперек і смажимо качку саме на цій стороні без масла. Змішуємо всі для соусу.

3. На двошарову фольгу наливаємо трохи соусу, викладаємо на філе, поливаємо соусом зверху і ставимо в духовку на 10-15 хв при температурі 190 градусів.

4. Дрібно ріжемо овочі і фрукти, смажимо їх на вершковому маслі. Потім вливаємо соус, випаровуємо рідину.

5. На тарілку викладаємо овоче-фруктову подушку і скибочки м'яса. Заливаємо страву соусом, в якому запікалася качка, прикрашаємо зеленню.

6. Перед подачею підпалюємо сіно. Легкий димок додасть м'ясу приємний аромат. Прибираємо залишки сіна і подаємо салат на стіл.
 

Смачного!

Відгуки користувачів про техніку Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для соусу:

• коньяк – 1 ч.л.

• мед рідкий – 1 ч.л.

• сік половинки апельсину

• діжонська гірчиця – 1 ч.л.

• сіль

 

Для салату:

качина грудка – 1 шт.

• сіль

• масло вершкове – 1 ст.л.

• листя салату

• базилік – 50 г

• апельсин – 1 шт.

• печериці – 1 великий гриб

• помідор – 1 шт.

• цибуля – 1 шт.

• пучок ароматного сіна