Букет з капкейков: їстівні квіти
Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-8
Розкішний букет, зроблений своїми руками, та ще й їстівний! Не фантастика, а реальність! І все завдяки секретам кондитера, яка знає, як створити смачний букет, який не зів'яне, не розпадеться і стане приємним здивуванням для того, кому ви його піднесете!
Дивіться, як зробити корзину з капкейков у вигляді їстівної гортензії, розповість кондитер Наталія Красовська, а допоможе їй у цьому духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Тільки кексики підготуйте заздалегідь за улюбленим рецептом!
Наприклад: Капкейки – рецепт
Гортензія з мастики:
1. Сухе молоко і цукрову пудру просіяти, змішати.
2. Додати згущене молоко і замісити мастику.
3. Додати лимонний сік і сік смородини для кольору.
4. Загорнути в плівку, присипавши цукровою пудрою. Залишити на півгодини.
5. Розкачати мастику, вирізати з неї квіти для гортензії. Залишити для висихання на кульках з фольги на 6 годин.
6. Підфарбувати пелюстки смородиновим соком. У центр кожної квітки помістити жовту серединку серединку з крему з куркумою, додати пелюстки.
7. Сформувати букет. Прикріпити квіти до капкейк за допомогою сирного крему, попередньо зрізавши верхівку випічки.
Сирний крем
1. Вершки з'єднати з сирком.
2. Збити суміш, поступово додаючи цукрову пудру.
3. Нанести крем на капкейк із зрізаною верхівкою за допомогою кондитерського мішка. Частина крему відкласти і підфарбувати куркумою для серединки квіток.
Їстівні букети - майстер-клас по збірці:
1. Візьміть круглий декоративний кошик (або вазон), в якій ви хочете подарувати їстівний букет.
2. Вставте в неї пенопластовую півсферу точно по діаметру.
3. Вставте в півсферу дерев'яні шпажки.
4. Упакуйте кожен капкейк в квадратики кольорового паперу і насадіть на шпажки.
5. Для транспортування упакуйте в целофан і перев'яжіть стрічкою.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для мастики:
• цукрова пудра – 100 г
• сухе молоко – 100 г
• згущене молоко – 50 г
• лимонний сік – 0,5 ч.л.
• заморожена смородина – 1 ст
Для крема:
• вершки 33% – 200 г
• сирок (детячий) – 100 г
• цукрова пудра – 100 г