Німецький пиріг Баумкухен
Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-10
У Лілії Ребрик та її чоловіка Андрія чергова річниця. І телеведуча вирішила подарувати коханому його улюблений німецький пиріг «Баумкухен». Готувати вони будуть разом з Надією Матвєєвої і духовою шафою Pyramida F 81 ETIX на кухні «Все Буде Добре». А рецепт німецького пирога «Баумкухен» розповість Валерія Вітте, яка живе в Німеччині вже 3 роки.
Розпочинаємо готування:
1. Відокремити білки від жовтків. Збити з сіллю в густу піну, продовжуючи збивати, додати цукор.
2. Вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор змішати і збити.
3. В олійно-цукрову суміш додати жовтки по одному, продовжуючи збивати.
4. Борошно, крохмаль і розпушувач змішати, поступово додати збиті білки.
5. Деко застелити пергаментом, змастити маслом, вилити тісто тонким шаром.
6. Випікати 5 хвилин при 180 ° C.
7. Гарячий корж змастити джемом і щільно намотати на картонну трубку.
8. Спекти інші коржі і намотати не менше як 6 коржів на трубку, формуючи пиріг.
9. Готовий пиріг обмотати плівкою або пергаментом і дати охолонути.
10. Трубку прокрутити, дістати з пирога. Обрізати нерівні краї.
11. Шоколад розтопити. Змастити боки пирога в кілька шарів.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• яйця – 8 шт.
• цукор – 210 г
• цукрова пудра – 150 г
• борошно – 250 г
• кукурудзяний крохмаль – 125 г
• вершкове масло – 250 г
• розпушувач – 11 г
• сіль – 0,5 ч.л.
• ванільний цукор – 10 г
• фруктовий джем – 150 г
• чорний шоколад – 70 г
• вершкий – 100 г