• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Німецький пиріг Баумкухен
#

Німецький пиріг Баумкухен

Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-10

  • #
  • #

У Лілії Ребрик та її чоловіка Андрія чергова річниця. І телеведуча вирішила подарувати коханому його улюблений німецький пиріг «Баумкухен». Готувати вони будуть разом з Надією Матвєєвої і духовою шафою Pyramida F 81 ETIX на кухні «Все Буде Добре». А рецепт німецького пирога «Баумкухен» розповість Валерія Вітте, яка живе в Німеччині вже 3 роки.

 

Розпочинаємо готування:

1. Відокремити білки від жовтків. Збити з сіллю в густу піну, продовжуючи збивати, додати цукор.

2. Вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор змішати і збити.

3. В олійно-цукрову суміш додати жовтки по одному, продовжуючи збивати.

4. Борошно, крохмаль і розпушувач змішати, поступово додати збиті білки.

5. Деко застелити пергаментом, змастити маслом, вилити тісто тонким шаром.

6. Випікати 5 хвилин при 180 ° C.

7. Гарячий корж змастити джемом і щільно намотати на картонну трубку.

8. Спекти інші коржі і намотати не менше як 6 коржів на трубку, формуючи пиріг.

9. Готовий пиріг обмотати плівкою або пергаментом і дати охолонути.

10. Трубку прокрутити, дістати з пирога. Обрізати нерівні краї.

11. Шоколад розтопити. Змастити боки пирога в кілька шарів.

 

Смачного!

Відгуки про техніку Піраміда

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яйця – 8 шт.

• цукор – 210 г

• цукрова пудра – 150 г

• борошно – 250 г

• кукурудзяний крохмаль – 125 г

• вершкове масло – 250 г

• розпушувач – 11 г

• сіль – 0,5 ч.л.

• ванільний цукор – 10 г

• фруктовий джем – 150 г

• чорний шоколад – 70 г

• вершкий – 100 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Запечена свинина на рожні
    Приготовить
    Запечена свинина на рожні

    Готовит: Сергій Калінін

  • Алу Ачар
    Приготовить
    Алу Ачар

    Готовит: Каріна Каліна

  • Макаруни
    Приготовить
    Макаруни

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.