• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Макаруни
#

Макаруни

Час приготування: 40-60 хв | Кількість порцій: 4-8

  • #
  • #

Макаруни - задоволення не з дешевих. Найдорожчим інгредієнтом в складі десерту є мигдальне борошно. Чим його замінити і як зменшити собівартість десерту знає Ліза Глинська! Сьогодні ви навчитеся готувати макаруни з нутового борошна! А допоможе приготувати нам таку смакота для варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Приготування нутового борошна​:

1. Нут залити холодною водою і додати соду.

2. Залишити на ніч, щоб він набряк, потім злити воду, промити під проточною водою.

3. Висипати в каструлю, залити холодною водою і залишити до закипання.

4. Проварити ще 7-10 хвилин, злити воду, промити нут, залити новою водою. Далі варити ще 1,5-2 години.

5. Проварений нут розкласти на паперовому рушнику, дати охолонути. Потім збити до стану пюре.

6. Викласти на деко, розподілити рівномірним шаром і просушити близько 5-6 годин при температурі 80 ° C.

7. Масу подрібнити в міксері або кавомолці і просіяти через сито.

 

Приготування тесту для макарун:

1. Цукрову пудру просіяти через сито, додати в нутове борошно, розмішати вінчиком.

2. У суху суміш додати одну частину застарілих білків і змішати.

3. Додати цукор в воду. Довести до кипіння, не помішуючи.

4. Коли температура досягне 113 ° C, потрібно почати збивати другу частину білків в м'якоті. Одночасно слідкуйте за температурою сиропу - коли вона досягне 118° C, прибрати з вогню.

5. Влити сироп у збиті білки, не припиняючи процес збивання.

6. Меренгу додати в суху суміш, перемішати. Помістити тісто в кондитерський мішок.

7. Відокремити формочки, дати їм підсохнути при кімнатній температурі 30 хвилин.

8. Випікати 12 хвилин при температурі 150 ° C. Після 5 хвилин відкрити дверцята духовки на кілька секунд і закрити.

9. Готові половинки зняти з дека і з'єднати за допомогою конфитюра.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• нут – 200 г

• яєчні білки (застарілі) – 5 шт.

• цукрова пудра – 200 г

• вода – 65 мл

• нутове борошно – 200 г

• цукор – 150 г

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Рибні палички з зеленим соусом
    Приготовить
    Рибні палички з зеленим соусом

    Готовит: Марина Ярославцева

  • Білі ковбаски за польським рецептом
    Приготовить
    Білі ковбаски за польським рецептом

    Готовит: Все буде добре

  • Ягідний квас
    Приготовить
    Ягідний квас

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.