# Німецький пиріг Баумкухен

Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-10

У Лілії Ребрик та її чоловіка Андрія чергова річниця. І телеведуча вирішила подарувати коханому його улюблений німецький пиріг «Баумкухен». Готувати вони будуть разом з Надією Матвєєвої і духовою шафою Pyramida F 81 ETIX на кухні «Все Буде Добре». А рецепт німецького пирога «Баумкухен» розповість Валерія Вітте, яка живе в Німеччині вже 3 роки.

 

Розпочинаємо готування:

1. Відокремити білки від жовтків. Збити з сіллю в густу піну, продовжуючи збивати, додати цукор.

2. Вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор змішати і збити.

3. В олійно-цукрову суміш додати жовтки по одному, продовжуючи збивати.

4. Борошно, крохмаль і розпушувач змішати, поступово додати збиті білки.

5. Деко застелити пергаментом, змастити маслом, вилити тісто тонким шаром.

6. Випікати 5 хвилин при 180 ° C.

7. Гарячий корж змастити джемом і щільно намотати на картонну трубку.

8. Спекти інші коржі і намотати не менше як 6 коржів на трубку, формуючи пиріг.

9. Готовий пиріг обмотати плівкою або пергаментом і дати охолонути.

10. Трубку прокрутити, дістати з пирога. Обрізати нерівні краї.

11. Шоколад розтопити. Змастити боки пирога в кілька шарів.

 

Смачного!

Відгуки про техніку Піраміда

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яйця – 8 шт.

• цукор – 210 г

• цукрова пудра – 150 г

• борошно – 250 г

• кукурудзяний крохмаль – 125 г

• вершкове масло – 250 г

• розпушувач – 11 г

• сіль – 0,5 ч.л.

• ванільний цукор – 10 г

• фруктовий джем – 150 г

• чорний шоколад – 70 г

• вершкий – 100 г