• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Повітряний пиріг з малиною
#

Повітряний пиріг з малиною

Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 10

  • #
  • #
Повітряний пиріг з малиною - Рецепт від Pyramida
  • #
  • #
Поділитися з друзями

Друзі, ділимося рецептом пирога, тісто в якому універсальне і на його основі можна скільки-завгодно експериментувати з начинкою. З випробуваних, несподіваних і вдалих: з ревенем, грушею і малиною і з ревенем і полуницею. Тісто виходить не сухим, а повітряним, м'яким, ароматним і трохи вологим. Ловіть новий рецепт від Юлії Кубрак.

1. Збиваємо масло з цукром до пишного кремового стану.

2. Продовжуючи збивати, додаємо по одному яйця.

3. В окремій мисці вінчиком змішуємо борошно, розпушувач, ваніль, цедру, сіль і додаємо до яєчно-масляної суміші.

4. Виливаємо тісто в форму. Так як робочі поверхні у мене часто зайняті посудом і продуктами, я нерідко користуюся функцією блокування сенсорів варильної поверхні Pyramida, це прекрасна функція допомагає оптимізувати мою роботу.

Готуємо на техніці Pyramida5. Малину моємо, просушуємо і викладаємо зверху пирога, вдавлюючи кожну ягідку в тісто пальцем.

 Готуємо з технікою Pyramida

6. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180С духовку Pyramida хвилин на 30 (в цей раз я включила стандартний режим нагріву, не хотілося щоб пиріг підрум'янився зверху перш, ніж пропікся всередині).

 У духовці Pyramida готують блогери

А готовність пирога можна перевірити методом «сухої зубочистки» – протикаємо його в центрі, якщо паличка виходить сухою – значить готовий. При цьому, тісто не примхливе, після випікання, пиріг можна сміливо виймати з духовки і остуджувати при кімнатній температурі, він не осяде.

 Готуємо в духовці Pyramida

Сміливих вам літніх експериментів і приємного чаювання!

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту
Люди.Щастя.Пироги.
Джерело:  facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

• масло (розм'якшене) - 180 г

• цукор - 140 г

• яйця - 4 шт

• борошно - 200 г

• розпушувач (в якому сода і лимонна кислота) - 5 г

• цукор з натуральною ваніллю - 1 ч.л.

• лимонна цедра - опціонально

• малина - 400 г

• сіль - щіпка

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 84 ETR black Rustico

Духова шафа

Pyramida F 84 ETR black Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Вівсяне печиво з імбирем
    Приготовить
    Вівсяне печиво з імбирем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Шоколадно-банановий крем
    Приготовить
    Шоколадно-банановий крем

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Розумний пиріг
    Приготовить
    Розумний пиріг

    Готовит: Юлія Кубрак

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.