# Повітряний пиріг з малиною

Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 10

Друзі, ділимося рецептом пирога, тісто в якому універсальне і на його основі можна скільки-завгодно експериментувати з начинкою. З випробуваних, несподіваних і вдалих: з ревенем, грушею і малиною і з ревенем і полуницею. Тісто виходить не сухим, а повітряним, м'яким, ароматним і трохи вологим. Ловіть новий рецепт від Юлії Кубрак.

1. Збиваємо масло з цукром до пишного кремового стану.

2. Продовжуючи збивати, додаємо по одному яйця.

3. В окремій мисці вінчиком змішуємо борошно, розпушувач, ваніль, цедру, сіль і додаємо до яєчно-масляної суміші.

4. Виливаємо тісто в форму. Так як робочі поверхні у мене часто зайняті посудом і продуктами, я нерідко користуюся функцією блокування сенсорів варильної поверхні Pyramida, це прекрасна функція допомагає оптимізувати мою роботу.

Готуємо на техніці Pyramida5. Малину моємо, просушуємо і викладаємо зверху пирога, вдавлюючи кожну ягідку в тісто пальцем.

 Готуємо з технікою Pyramida

6. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180С духовку Pyramida хвилин на 30 (в цей раз я включила стандартний режим нагріву, не хотілося щоб пиріг підрум'янився зверху перш, ніж пропікся всередині).

 У духовці Pyramida готують блогери

А готовність пирога можна перевірити методом «сухої зубочистки» – протикаємо його в центрі, якщо паличка виходить сухою – значить готовий. При цьому, тісто не примхливе, після випікання, пиріг можна сміливо виймати з духовки і остуджувати при кімнатній температурі, він не осяде.

 Готуємо в духовці Pyramida

Сміливих вам літніх експериментів і приємного чаювання!

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту
Люди.Щастя.Пироги.
Джерело:  facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

 масло (розм'якшене) - 180 г

 цукор - 140 г

 яйця - 4 шт

 борошно - 200 г

 розпушувач (в якому сода і лимонна кислота) - 5 г

 цукор з натуральною ваніллю - 1 ч.л.

 лимонна цедра - опціонально

 малина - 400 г

 сіль - щіпка