• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Веган паста з томатами і квасолею
#

Веган паста з томатами і квасолею

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

  • #
  • #

Нещодавно ми публікували рецепт від відомого кулінарного блогера Едуарда Насирова: 6 ідей для пікніка. А сьогодні Едуард поділився рецептом приголомшливо смачною веган-пасти з томатами і квасолею. Ми впевнені, паста буде шикарним смаковим компонентом вихідних;)

Поки гріється вода для пасти приготуємо соус. 

Розігріти ол масло в сотейнику, додати подрібнений часник і обсмажити 30-40 секунд, додати томати, перемішати, додати чебрець, сіль і перець і тушкувати 5-7 хвилин. При бажанні можна додати 1 ч. л меду або бальзаміка або щіпку цукру. Яя як правило додаю бальзамик – аж надто він гарний з томатами.

Готуємо веган-пасту з томатамиДодати в соус квасолю і перемішати, на повільному вогні (я встановив на плиті рівень "2") протушкувати хвилин 5-7.

Додаємо в томати квасоля і помішувати ложкоюТим часом відварити пасту альденте в підсоленій воді. Пам'ятайте що як правило на 100 г пасти використовують 1 л води.

Варимо пасту до стану аль дентеГотову пасту змішати з соусом, зелень подрібнити. Викласти пасту в блюдо і присипати зеленню.

Тут ви можете додати горішки, вершки або тертий сир (якщо не веган варіант) можна і тофу при наявності. Я показую лише базовий варіант – той який смакую сам)))

Все – можна сміливо обідати! Погодьтеся що дуже просто і швидко!

Ось все! Блюдо, приготоване з технікою Pyramida готово! Можна подавати його на стіл.

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

• Паста – 300 г

• Томати у власному соку / черрі – 1 банка

• Консервована біла квасоля – 1/2 банки

• Оливкова олія – 3 ст. л.

• Чебрець – 1 ч. л.

• Сіль і перець – за смаком

• Часник – 2-3 зуб

• Зелень – 1 пучок

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 640/1 Rustico

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1 Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Спагеті з мідіями по-неаполітанські
    Приготовить
    Спагеті з мідіями по-неаполітанські
  • Мексиканські варіації: енчіладас з кіноа
    Приготовить
    Мексиканські варіації: енчіладас з кіноа

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Смішна ковбаса
    Приготовить
    Смішна ковбаса

    Готовит: Марина Ярославцева

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.