Веган паста з томатами і квасолею
Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4
Нещодавно ми публікували рецепт від відомого кулінарного блогера Едуарда Насирова: 6 ідей для пікніка. А сьогодні Едуард поділився рецептом приголомшливо смачною веган-пасти з томатами і квасолею. Ми впевнені, паста буде шикарним смаковим компонентом вихідних;)
Поки гріється вода для пасти приготуємо соус.
Розігріти ол масло в сотейнику, додати подрібнений часник і обсмажити 30-40 секунд, додати томати, перемішати, додати чебрець, сіль і перець і тушкувати 5-7 хвилин. При бажанні можна додати 1 ч. л меду або бальзаміка або щіпку цукру. Яя як правило додаю бальзамик – аж надто він гарний з томатами.
Додати в соус квасолю і перемішати, на повільному вогні (я встановив на плиті рівень "2") протушкувати хвилин 5-7.
Тим часом відварити пасту альденте в підсоленій воді. Пам'ятайте що як правило на 100 г пасти використовують 1 л води.
Готову пасту змішати з соусом, зелень подрібнити. Викласти пасту в блюдо і присипати зеленню.
Тут ви можете додати горішки, вершки або тертий сир (якщо не веган варіант) можна і тофу при наявності. Я показую лише базовий варіант – той який смакую сам)))
Все – можна сміливо обідати! Погодьтеся що дуже просто і швидко!
Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com
• Паста – 300 г
• Томати у власному соку / черрі – 1 банка
• Консервована біла квасоля – 1/2 банки
• Оливкова олія – 3 ст. л.
• Чебрець – 1 ч. л.
• Сіль і перець – за смаком
• Часник – 2-3 зуб
• Зелень – 1 пучок