# Веган паста з томатами і квасолею

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

Нещодавно ми публікували рецепт від відомого кулінарного блогера Едуарда Насирова: 6 ідей для пікніка. А сьогодні Едуард поділився рецептом приголомшливо смачною веган-пасти з томатами і квасолею. Ми впевнені, паста буде шикарним смаковим компонентом вихідних;)

Поки гріється вода для пасти приготуємо соус. 

Розігріти ол масло в сотейнику, додати подрібнений часник і обсмажити 30-40 секунд, додати томати, перемішати, додати чебрець, сіль і перець і тушкувати 5-7 хвилин. При бажанні можна додати 1 ч. л меду або бальзаміка або щіпку цукру. Яя як правило додаю бальзамик – аж надто він гарний з томатами.

Готуємо веган-пасту з томатамиДодати в соус квасолю і перемішати, на повільному вогні (я встановив на плиті рівень "2") протушкувати хвилин 5-7.

Додаємо в томати квасоля і помішувати ложкоюТим часом відварити пасту альденте в підсоленій воді. Пам'ятайте що як правило на 100 г пасти використовують 1 л води.

Варимо пасту до стану аль дентеГотову пасту змішати з соусом, зелень подрібнити. Викласти пасту в блюдо і присипати зеленню.

Тут ви можете додати горішки, вершки або тертий сир (якщо не веган варіант) можна і тофу при наявності. Я показую лише базовий варіант – той який смакую сам)))

Все – можна сміливо обідати! Погодьтеся що дуже просто і швидко!

Ось все! Блюдо, приготоване з технікою Pyramida готово! Можна подавати його на стіл.

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

 Паста – 300 г

 Томати у власному соку / черрі – 1 банка

 Консервована біла квасоля – 1/2 банки

 Оливкова олія – 3 ст. л.

 Чебрець – 1 ч. л.

 Сіль і перець – за смаком

 Часник – 2-3 зуб

 Зелень – 1 пучок