• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Спагеті з мідіями по-неаполітанські
#

Спагеті з мідіями по-неаполітанські

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 5

  • #
  • #

Найзнаменитіший рецепт макаронів по-неопалітанскі, або вірніше спагетті неаполітано, не має ніякого відношення до Неаполю. Його придумав в Йокагама шеф-кухар, який обслуговує американських солдатів. До складу цієї страви увійшли лишкові на кухні спагетті і томатний соус, а також трохи м'ясних виробів, овочів і грибів. Справжній ж неаполітанській кухні більш властиво поєднання спагеті з бобовими, овочами або ж морепродуктами. 

 

1. Добре розігрійте сковорідку і додайте оливкову олію і дрібно нарізаний часник, обсмажте 1,5 хвилини і додайте мідії з панцирами, прожарьте 3-4 хвилини. 

2. Додайте на сковорідку нарізані навпіл помідори-чері і обсмажте 3 хвилини, щоб вони дали сік.

3. Додайте вершки і тушкуйте разом з мідіями, підсипте петрушку і базилік. 

4. Відваріть спагетті до напівготовності, злийте воду і додайте їх в соус з мідіями. Тушкуйте приблизно 1,5-2 хвилини.

Страва готова!

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

• Спагеті – 550 г

• Мідії – 1 кг

• Часник – 50 г

• Гострий перець – 35 г

• Помідори-чері – 350 г

• Оливкова олія – 150 г

• Петрушка – 50 г

• Сіль – за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 120

Духова шафа

Pyramida F 120

Pyramida CFEA 640/1

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 640/1

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Каннелоні з соусом «Бешамель»
    Приготовить
    Каннелоні з соусом «Бешамель»
  • Найсмачніша піца
    Приготовить
    Найсмачніша піца
  • Сібас, запечений у морській солі
    Приготовить
    Сібас, запечений у морській солі
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.