• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Трюфельна паста прямо з городу
#

Трюфельна паста прямо з городу

Час приготування: 40-60 хв. | Кількість порцій: 2-8

  • #
  • #

Чи можна замінити трюфельну пасту? Виявляється, так! Олег Ковальчук та Саша Швець, використовуючи варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B , будуть шукати вихід із ситуації і готувати трюфельну пасту зі звичайних овочів. Подробиці експерименту, а також рецепт пасти нижче.

 

Приготування:

1. Капусту нашаткувати.

2. Цибуля ріпчаста обсмажити разом з нашаткованою капустою.

3. Додати біле вино.

4. Додати воду, протушкувати до напівготовності.

5. Залити вершками, довести до кипіння. Закрити кришку.

6. Обсмажити гриби, додати сіль, перець.

7. Капусту процідити через сито. Залишити на 30 хвилин, дати настоятися.

8. Всі інгредієнти перебити в блендері до стану грудочок, не в пюре.

9. Сушений гриб перетерти в ступці.

10. Додати в основну масу.

 

Смачного!

Трюфельна паста з овочів - готуємо в техніці Піраміда

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• білокачанна капуста – 800 гр

• ріпчаста цибуля – 1 шт.

• печериці – 300 г

• білий сушений гриб – 1 шт.

• вершки 30% – 100 мл

• біле вино – 100 мл

• рослинна олія – 1 ст.л.

• сіль, перець за смаком

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Шоколадно-абрикосовий торт
    Приготовить
    Шоколадно-абрикосовий торт
  • Зимовий фруктово-горіховий кекс
    Приготовить
    Зимовий фруктово-горіховий кекс

    Готовит: Юлія Кубрак

  • Груша «Прекрасна Олена»
    Приготовить
    Груша «Прекрасна Олена»

    Готовит: Едуард Насиров

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.