Трюфельна паста прямо з городу Час приготування: 40-60 хв. | Кількість порцій: 2-8 |
Чи можна замінити трюфельну пасту? Виявляється, так! Олег Ковальчук та Саша Швець, використовуючи варильну поверхню Pyramida CFEA 641 B , будуть шукати вихід із ситуації і готувати трюфельну пасту зі звичайних овочів. Подробиці експерименту, а також рецепт пасти нижче.
Приготування:
1. Капусту нашаткувати.
2. Цибуля ріпчаста обсмажити разом з нашаткованою капустою.
3. Додати біле вино.
4. Додати воду, протушкувати до напівготовності.
5. Залити вершками, довести до кипіння. Закрити кришку.
6. Обсмажити гриби, додати сіль, перець.
7. Капусту процідити через сито. Залишити на 30 хвилин, дати настоятися.
8. Всі інгредієнти перебити в блендері до стану грудочок, не в пюре.
9. Сушений гриб перетерти в ступці.
10. Додати в основну масу.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• білокачанна капуста – 800 гр
• ріпчаста цибуля – 1 шт.
• печериці – 300 г
• білий сушений гриб – 1 шт.
• вершки 30% – 100 мл
• біле вино – 100 мл
• рослинна олія – 1 ст.л.
• сіль, перець за смаком