Чай з хурми
Час приготування: 10-15 хв. | Кількість порцій: 4-6
Чай з хурми - відмінний засіб від осінньої застуди. Про те, як зробити чай з хурми, розповість Амадор Лопес. Його рецепт чаю з хурми допоможе вам забути про хвороби і підняти настрій. А приготувати такий відвар йому допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Чай «Хурма з яблуками і м'ятою»:
1. Яблука наріжте тонкими смужками. У склянку покладіть нарізану хурму, кілька смужок нарізаного яблука. Зріжте шкірку з імбирного корінця, подрібніть.
2. У склянку додайте нарізаний імбир, чебрець, сушені листочки м'яти.
3. Залийте окропом, настоюйте 15-20 хвилин. Додайте за бажанням цукор або мед. Остудіть.
Чай «Хурма з травами, спеціями і цитрусом»:
1. Підготуйте прянощі: бадьян, перець духмяний, кардамон. Відріжте 1/3 апельсина. Пуп'янки гвоздики застроміть в шкірку апельсина
2. Закип'ятіть воду в сотейнику. Помістіть туди корінь лакриці, прянощі з апельсином. Варіть на невеликому вогні протягом 1 хвилини.
3. Хурму наріжте і додайте до прянощів. Продовжуйте варити ще 2 хвилини.
4. Зніміть сотейник з вогню. Накрийте кришкою. Залиште настоюватися протягом 15 хвилин.
5. Пряний чай процідіть. Подавайте в гарячому, теплому або холодному вигляді.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.