Рецепт морозива з каші
Час приготування: 2 год. 30 хв. | Кількість порцій: 6-8
Багато хто може відмовитися від каші, але практично ніхто - від морозива! Саме тому Олег Ковальчук вирішив одного разу поекспериментувати на кухні і придумав, як зробити улюблене морозиво сина ... з каші! Обов'язково спробуйте приготувати один з найбільш корисних і смачних десертів!
Сьогодні на кухні, в приготуванні цього солодкого лакомстава, нам буде допомагати варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приготування:
1. Для початку кашу відварюємо з додаванням кардамону.
2. Дістаємо з каші кардамон.
3. Збиваємо кашу з вершками.
4. Змішуємо жовтки з вершками, цукром і ваніліном. Помішуємо суміш на водяній бані протягом 5 хвилин.
5. Додаємо в жовтки збиту кашу.
6. Ділимо масу на 2 частини.
7. В першу додаємо ягоди, а в другу - какао і подрібнені горіхи.
8. Готову масу викладаємо в звичайні одноразові стаканчики, вставивши у них палички.
9. Заморожуємо.
Маленькі хитрощі:
1. Кашу треба переварити, щоб вона вийшла рідкою: морозиво вийде ніжним і кашу складно буде розпізнати.
2. Дуже важливо постійно помішувати суміш і не доводити до кипіння, інакше ми отримаємо омлет.
3. Якщо щось пішло не так і жовтки згорнулися, можна виправити становище: приготувавши і охолодивши крем, збити його блендером для подрібнення жовтків.
4. Яйця ми додаємо для того, щоб морозиво не кристалізувалося. Також жовтки надають морозиву більш пластичної консистенції і особливий смак.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.