Суші-торт
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-10
Суші-торт - оригінальний рецепт салату! Сьогодні разом з Мариною Шевченко і варильною поверхнею Pyramida CFEA 641 B ви навчитеся готувати і оформляти суші у вигляді торта. Дивіться наше відео і ви дізнаєтеся, які інгредієнти вам для цього знадобляться і як приготувати цю оригінальну страву, щоб здивувати всіх гостей за святковим столом!
Приготування:
1. Рис відварюємо і додаємо до нього заправку.
2. Для заправки змішати 1 ст.л. оцту, 1 ч.л. солі, 1 ч.л. цукру і підігріти в сотейнику на плиті.
3. Чистимо авокадо, нарізаємо кубиками і заправляємо лимонним соком.
4. Для картопляного крему слід змішати картопляне пюре, вершковий сир і майонез. Все збити.
5. Натираємо сир.
6. Беремо форму для формування торта. Укладаємо лист норі.
7. Зверху норі викладаємо рис, авокадо, рибу, рис, тертий сир.
8. За допомогою кондитерського мішка і картопляного крему прикрашаємо торт. Зверху викладаємо креветки.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.