# Суші-торт

Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 4-10

Суші-торт - оригінальний рецепт салату! Сьогодні разом з Мариною Шевченко і варильною поверхнею Pyramida CFEA 641 B ви навчитеся готувати і оформляти суші у вигляді торта. Дивіться наше відео і ви дізнаєтеся, які інгредієнти вам для цього знадобляться і як приготувати цю оригінальну страву, щоб здивувати всіх гостей за святковим столом!

Приготування:

1. Рис відварюємо і додаємо до нього заправку.

2. Для заправки змішати 1 ст.л. оцту, 1 ч.л. солі, 1 ч.л. цукру і підігріти в сотейнику на плиті.

3. Чистимо авокадо, нарізаємо кубиками і заправляємо лимонним соком.

4. Для картопляного крему слід змішати картопляне пюре, вершковий сир і майонез. Все збити.

5. Натираємо сир.

6. Беремо форму для формування торта. Укладаємо лист норі.

7. Зверху норі викладаємо рис, авокадо, рибу, рис, тертий сир.

8. За допомогою кондитерського мішка і картопляного крему прикрашаємо торт. Зверху викладаємо креветки.

 

Смачного!

Кухонна техніка Pyramida в програмі Все буде добре на СТБ

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• рис – 900 г

• слабосолона форель – 200 г

• авокадо – 2 шт.

• слабосолений сир – 60 г

• креветки – 50 г

• картопляний крем