Спрінг-роли з мізків
Час приготування: 35-40 хв. | Кількість порцій: 4-8
Не знаходите нічого смачного в стравах, приготованих з мізків? Шеф-кухар і професіонал по субпродуктам Віктор Тимчишин розвіє всі міфи – і з приводу неприємного запаху, і з приводу невиграшної консистенції. Приготовлені спринг-роли з мізків по його рецепту здатні здивувати навіть тих, хто ніколи не любив субпродукти!
Помічники на нашій кухні сьогодні - варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Готуємо роли:
1. Змішати обидва види борошна.
2. Додати воду, цукор, сіль, куркуму і масло.
3. Дрібно нарізати лемонграсс і перець чилі, додати в тісто і ретельно перемішати.
4. Посмажити млинці на сковороді.
5. Надати млинцям квадратну форму.
6. На кожен млинець покласти лист норі, змастити краї млинців жовтком.
Приступаємо до приготування начинки:
1. Мізки замочити в холодній воді на 2 години.
2. Видалити плівку і згустки крові. Варити 5 хвилин.
3. Дрібно нарізати.
4. Куряче філе обсмажити.
5. Перемішати мізки, філе, кінзу і жовток.
6. Додати імбир, морква, селера, перець чилі.
7. Всі інгредієнти перемішати.
8. На млинець викласти лист норі, зверху начинку. Зробити спринг-рол.
9. Змастити роли вершковим маслом. Посипати кунжутом.
10. Випікати при 170-200 ° C 7-10 хвилин.
Подавати з ананасовим соусом.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для ролів:
• пшеничне борошно – 100 г
• рисове борошно – 20 г
• куркума – щіпка
• вода – 200 мл
• сіль – 1 г
• цукор – 20 г
• рослинна олія – 40 г
• яйце – 1 шт.
• лемонграсс – 0,5 ч.л.
• перець чілі – 1 шт.
• листя норі – 5 шт.
Для начинки:
• телячі мізки – 400 г
• кінза – 40 г
• куряче філе – 80 г
• сіль – щіпка
• жовток – 1 шт.
• імбир маринований – 10 г
• стебла селери – 4 шт.
• морква, маринована в оцті – 1 шт.
• перець чілі – 1 шт.
• кунжут – 1 ч.л.
• вершкове масло – 100 г