# Спрінг-роли з мізків

Час приготування: 35-40 хв. | Кількість порцій: 4-8

Не знаходите нічого смачного в стравах, приготованих з мізків? Шеф-кухар і професіонал по субпродуктам Віктор Тимчишин розвіє всі міфи – і з приводу неприємного запаху, і з приводу невиграшної консистенції. Приготовлені спринг-роли з мізків по його рецепту здатні здивувати навіть тих, хто ніколи не любив субпродукти!

Помічники на нашій кухні сьогодні - варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Готуємо роли:

1. Змішати обидва види борошна.

2. Додати воду, цукор, сіль, куркуму і масло.

3. Дрібно нарізати лемонграсс і перець чилі, додати в тісто і ретельно перемішати.

4. Посмажити млинці на сковороді.

5. Надати млинцям квадратну форму.

6. На кожен млинець покласти лист норі, змастити краї млинців жовтком.

 

Приступаємо до приготування начинки:

1. Мізки замочити в холодній воді на 2 години.

2. Видалити плівку і згустки крові. Варити 5 хвилин.

3. Дрібно нарізати.

4. Куряче філе обсмажити.

5. Перемішати мізки, філе, кінзу і жовток.

6. Додати імбир, морква, селера, перець чилі.

7. Всі інгредієнти перемішати.

8. На млинець викласти лист норі, зверху начинку. Зробити спринг-рол.

9. Змастити роли вершковим маслом. Посипати кунжутом.

10. Випікати при 170-200 ° C 7-10 хвилин.

Подавати з ананасовим соусом.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для ролів:

• пшеничне борошно – 100 г

• рисове борошно – 20 г

• куркума – щіпка

• вода – 200 мл

сіль – 1 г

• цукор – 20 г

• рослинна олія – 40 г

• яйце – 1 шт.

• лемонграсс – 0,5 ч.л.

• перець чілі – 1 шт.

• листя норі – 5 шт.

 

Для начинки:

• телячі мізки – 400 г

• кінза – 40 г

• куряче філе – 80 г

• сіль – щіпка

• жовток – 1 шт.

• імбир маринований – 10 г

• стебла селери – 4 шт.

• морква, маринована в оцті – 1 шт.

• перець чілі – 1 шт.

• кунжут – 1 ч.л.

• вершкове масло – 100 г