Соус вінегрет
Час приготування: 20-25 хв. | Кількість порцій: 4-6
Яким соусом можна замінити майонез? Знає Артем Радучіч! Сьогодні кулінар приготує унікальний соусу «Вінегрет» на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B. З ним ваші страви набудуть новий насичений смак. Швидше читайте рецепт соусу «Вінегрет» в нашому матеріалі!
Приготування соусу:
1. Розітріть гірчицю з соком лимона, цукровою пудрою і дрібкою солі.
2. Збийте міксером, поступово вливаючи охолоджену суміш масел.
Приготування салату:
1. Дайкон і огірки наріжте пластинками і замаринуйте в соусі. Потім розкладіть віялом на тарілку.
2. Обшпарте стручкову квасолю. Обсмажте її з нарізаною цибулею на оливковій олії.
3. Відваріть картоплю, наріжте і викладіть на сковороду до овочів.
4. Приправте сіллю, перцем і соусом «Вінегрет». Викладіть смажені овочі на тарілку і прикрасьте помідорами, листям салату.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Інгредієнти для соусу «Вінегрет»:
• діжонська гірчиця – 1 ст. л.
• лимон – 1/3 шт.
• цукрова пудра – 1 ч.л.
• сіль
• соняшникова олія – 100 г
• оливкова олія – 30 г
Інгредієнти для салату:
• дайкон – 1 шт.
• огірок – 3 шт.
• стручкова квасоля – 150 г
• оливкова олія – 2 ст.л.
• молодоа картопля – 3 шт.
• сіль, перец за смаком
• соус вінегрет – 4 ст.л.
• помідори черрі жовті і червоні – 6 шт.
• салат Ромен – 240 г