# Соус вінегрет

Час приготування: 20-25 хв. | Кількість порцій: 4-6

Яким соусом можна замінити майонез? Знає Артем Радучіч! Сьогодні кулінар приготує унікальний соусу «Вінегрет» на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B. З ним ваші страви набудуть новий насичений смак. Швидше читайте рецепт соусу «Вінегрет» в нашому матеріалі!

 

Приготування соусу:

1. Розітріть гірчицю з соком лимона, цукровою пудрою і дрібкою солі.

2. Збийте міксером, поступово вливаючи охолоджену суміш масел.

 

Приготування салату:

1. Дайкон і огірки наріжте пластинками і замаринуйте в соусі. Потім розкладіть віялом на тарілку.

2. Обшпарте стручкову квасолю. Обсмажте її з нарізаною цибулею на оливковій олії.

3. Відваріть картоплю, наріжте і викладіть на сковороду до овочів.

4. Приправте сіллю, перцем і соусом «Вінегрет». Викладіть смажені овочі на тарілку і прикрасьте помідорами, листям салату.

 

Смачного!

сенсорні варильні панелі Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Інгредієнти для соусу «Вінегрет»:

• діжонська гірчиця – 1 ст. л.

• лимон – 1/3 шт.

• цукрова пудра – 1 ч.л.

• сіль

• соняшникова олія – 100 г

оливкова олія – 30 г

 

Інгредієнти для салату​:

• дайкон – 1 шт.

• огірок – 3 шт.

• стручкова квасоля – 150 г

• оливкова олія – 2 ст.л.

• молодоа картопля – 3 шт.

• сіль, перец за смаком

• соус вінегрет – 4 ст.л.

• помідори черрі жовті і червоні – 6 шт.

• салат Ромен – 240 г