• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Сливовий пиріг
#

Сливовий пиріг

Час приготування: 60 хв | Кількість порцій: 8

  • #
  • #

Родзинка цього рецепта – у смачному поєднанні соковитої сливи та хрумкого фундука. Горіхи додаємо безпосередньо до тіста, щойно підсушеними на сковорідці та подрібненими у блендері. Шматочки сливи також замішуються разом з основою пирога. У фіналі отримуємо хвилю густого аромату, апетитну скоринку та напрочуд насичений смак. Готуючи цей пиріг, важливо пам’ятати, що запорука успіху – ретельно та рівномірно пропечене тісто. Тому обираємо лише перевірену та надійну техніку - Pyramida F 68 M IV Rustico. Як приготувати цей смачний сливовий пиріг? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо сливовий пиріг:

1. М’яке вершкове масло розрізаємо на частинки.

2. Частину масла кладемо до глибокої миски, додаємо цукор та збиваємо міксером до консистенції білого крему.

3. Додаємо по черзі яйця, щоразу ретельно змішуючи міксером.

4. Додаємо просіяне борошно з сіллю та розпушувачем, і знову змішуємо міксером.

5. Фундук підсушуємо на сковорідці та подрібнюємо у блендері.

6. Додаємо подрібнені горіхи до тіста та перемішуємо.

7. Сливи миємо, чистимо від кісточок та нарізаємо скибочками.

8. Додаємо сливи в тісто та все дбайливо перемішуємо вручну.

9. Викладаємо тісто у змащену вершковим маслом форму та посипаємо корицею.

10. Ставимо форму у розігріту духовку та випікаємо пиріг при 180 градусах 40-45 хвилин.

Така страва – ідеальний вибір для сімейних традицій. Цей пиріг уособлює домашній затишок та дарує особливе відчуття родинного свята. Якщо готуємо разом з Pyramidа, сімейні цінності набувають особливого змісту.

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• сливи – 13-15 шт.

• масло вершкове - 150 г.

• цукор - 1/2 скл.

• яйця - 3 шт.

• фундук - 100 г.

• борошно - 1 скл. (200 г.)

• розпушувач - 1/2 ст.л.

• кориця - 1 ст.л.

• сіль - щіпка

Готуємо з Pyramida
F 68 M BL Rustico

Духова шафа

F 68 M BL Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Запечена курка з яблуками та картоплею
    Приготовить
    Запечена курка з яблуками та картоплею

    Готовит: Tasty Stories

  • Спагетті зі шпинатом під томатним соусом
    Приготовить
    Спагетті зі шпинатом під томатним соусом

    Готовит: Tasty Stories

  • Грибний крем-суп
    Приготовить
    Грибний крем-суп

    Готовит: Tasty Stories

  • Пиріг з грушею та шоколадом
    Приготовить
    Пиріг з грушею та шоколадом

    Готовит: Tasty Stories

  • В'ялені томати
    Приготовить
    В'ялені томати

    Готовит: Tasty Stories

  • Салат з баклажанами та фетою
    Приготовить
    Салат з баклажанами та фетою

    Готовит: Tasty Stories

  • Суп із рибою та селерою
    Приготовить
    Суп із рибою та селерою

    Готовит: Tasty Stories

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.