• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • В'ялені томати
#

В'ялені томати

Час приготування: 6 г 20 хв | Кількість порцій: 1

  • #
  • #

В’ялені томати – корисна та неймовірна смачна альтернатива звичній домашній консервації. Якщо для вас ритуал сезонних заготовок – щось на кшталт щорічного гештальту, пропонуємо терміново збагатити свою колекцію рецептів цим середземноморським шедевром. Основна задача у приготуванні цієї закуски – дбайлива термічна обробка томатів, що найкращим чином імітує технологію в’ялення. Тому варто це делікатне завдання довірити духовій шафі Pyramida F 68 M IV Rustico, що впорається з ним на відмінно. А щоб закуска набула необхідної м’якості, обирайте виключно м’ясисті сорти томатів, типу «сливка». Як приготувати в'ялені томати в домашніх умовах? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо в'ялені томати:

1. Помідори миємо, обсушуємо та нарізаємо четвертинками.

2. Деко застилаємо пергаментом та викладаємо скибочки помідор.

3. Збризкуємо наші томати оливковою олією, посипаємо рубленим часником та сушеними італійськими травами.

4. Запікаємо томати у режимі  «Конвекція» протягом 6 годин при 60 градусах.

5. Готові томати щільно закладаємо у скляну ємність та заливаємо оливковою олією.

6. Зберігаємо наші в’ялені томати у холодильнику.

Вже не терпиться здивувати близьких цією смакотою, чи не так? Всього декілька простих кроків – і смак сонячної Італії вже у вас на столі. Якщо готуємо разом з Pyramidа – відкривати увесь світ так просто!

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• помідори сливка – 2 кг.

• спеції італійські трави

• оливкова олія - 200 мл.

• часник - 2 зубчики

• сіль - за смаком

• цукор - 1 ч.л.

• пергамент для запікання

Готуємо з Pyramida
F 68 M BL Rustico

Духова шафа

F 68 M BL Rustico

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Запечена курка з яблуками та картоплею
    Приготовить
    Запечена курка з яблуками та картоплею

    Готовит: Tasty Stories

  • Спагетті зі шпинатом під томатним соусом
    Приготовить
    Спагетті зі шпинатом під томатним соусом

    Готовит: Tasty Stories

  • Грибний крем-суп
    Приготовить
    Грибний крем-суп

    Готовит: Tasty Stories

  • Пиріг з грушею та шоколадом
    Приготовить
    Пиріг з грушею та шоколадом

    Готовит: Tasty Stories

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.