# Сливовий пиріг

Час приготування: 60 хв | Кількість порцій: 8

Родзинка цього рецепта – у смачному поєднанні соковитої сливи та хрумкого фундука. Горіхи додаємо безпосередньо до тіста, щойно підсушеними на сковорідці та подрібненими у блендері. Шматочки сливи також замішуються разом з основою пирога. У фіналі отримуємо хвилю густого аромату, апетитну скоринку та напрочуд насичений смак. Готуючи цей пиріг, важливо пам’ятати, що запорука успіху – ретельно та рівномірно пропечене тісто. Тому обираємо лише перевірену та надійну техніку - Pyramida F 68 M IV Rustico. Як приготувати цей смачний сливовий пиріг? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо сливовий пиріг:

1. М’яке вершкове масло розрізаємо на частинки.

2. Частину масла кладемо до глибокої миски, додаємо цукор та збиваємо міксером до консистенції білого крему.

3. Додаємо по черзі яйця, щоразу ретельно змішуючи міксером.

4. Додаємо просіяне борошно з сіллю та розпушувачем, і знову змішуємо міксером.

5. Фундук підсушуємо на сковорідці та подрібнюємо у блендері.

6. Додаємо подрібнені горіхи до тіста та перемішуємо.

7. Сливи миємо, чистимо від кісточок та нарізаємо скибочками.

8. Додаємо сливи в тісто та все дбайливо перемішуємо вручну.

9. Викладаємо тісто у змащену вершковим маслом форму та посипаємо корицею.

10. Ставимо форму у розігріту духовку та випікаємо пиріг при 180 градусах 40-45 хвилин.

Така страва – ідеальний вибір для сімейних традицій. Цей пиріг уособлює домашній затишок та дарує особливе відчуття родинного свята. Якщо готуємо разом з Pyramidа, сімейні цінності набувають особливого змісту.

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

• сливи – 13-15 шт.

масло вершкове - 150 г.

• цукор - 1/2 скл.

• яйця - 3 шт.

• фундук - 100 г.

• борошно - 1 скл. (200 г.)

розпушувач - 1/2 ст.л.

• кориця - 1 ст.л.

• сіль - щіпка