Салат з баклажанами та фетою
Час приготування: 20 хв | Кількість порцій: 1
Теплі овочеві салати – безумовний хіт сезону та чудовий варіант повноцінної страви не лише для вибагливих гурманів, а й для дисциплінованих прихильників здорового харчування. У цьому рецепті роль теплих інгредієнтів виконують підсмажені на варильній поверхні Pyramida VCH 640/1 UCC Rustico шматочки баклажану та солодкого перцю. Свіжі томати та фета створюють ефектний солоний контраст, а заправка на основі діжонської гірчиці забезпечить справжню спокусу для ваших рецепторів. Як приготувати такий корисний салат з баклажанами та фетою? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.
Готуємо салат з баклажанами та фетою:
1. Баклажани миємо, нарізаємо кільцями, солимо.
2. Миємо та нарізаємо помідори та червоний солодкий перець.
3. Чистимо та шинкуємо соломкою ялтинську цибулю.
4. Фету нарізаємо кубиками.
5. Розігріваємо сковорідку з оливковою олією.
6. Злегка підсмажуємо кільця баклажана, збризкуючи їх бальзамічним оцтом, додаємо солодкий перець.
7. Готуємо заправку: змішуємо діжонську гірчицю, мед та яблучний оцет.
8. З’єднуємо овочі та фету, додаємо заправку, сіль, рукколу та перемішуємо.
9. Готовий салат посипаємо улюбленою зеленню.
Ваші гості будуть у захваті – виявляється можна так поживно і смачно поїсти, і при цьому залишатися спокійним за фігуру. Якщо готуємо разом з Pyramidа – найкорисніше стає таким апетитним!
Смачного!
• баклажан - 1 шт.
• перець солодкий червоний - 1 шт.
• помідори - 3 шт.
• фета - 150 г.
• бальзамічний оцет - 20 мл.
• яблучний оцет - 20 мл.
• гірчиця в зернах - 1 ст.л.
• петрушка - 3 гілки
• оливкова олія
• сіль - за смаком